skip to Main Content
smeedijzeren lantaarnpalen

Verlicht uw klassieke moestuin met smeedijzeren lantaarnpalen!

Creëer een klassieke look

Bij een landhuis of landelijke woning met moestuin hoort natuurlijk passende tuinverlichting. Vooral als u een mooie oprijlaan of tuinpad heeft, maken smeedijzeren lantaarnpalen de landelijke, klassieke look helemaal af. U kunt natuurlijk naar een dealer gaan om deze te kopen, maar tegenwoordig kunt u ook makkelijk vanuit huis een lantaarnpaal van smeedijzer bestellen. Op zo’n webshop kunt u ook veel inspiratie opdoen over waar u uw lantaarnpalen het best neer kunt zetten, en wat voor stijl bij uw woning past. Lees in dit blog ook meer over smeedijzeren lantaarnpalen.

Smeedijzeren lantaarnpalen in allerlei maten

Een lantaarnpaal is ideaal om een grote oppervlakte in uw tuin te verlichten. Of zet een lantaarnpaal langs de oprit voor een exclusieve look. Ook kan zo’n lantaarnpaal prachtig staan bij uw tuinhuis. Dit soort lampen geven uw woning een rustieke en klassieke sfeer. De lampen zijn in allerlei uitvoeringen verkrijgbaar, bijvoorbeeld met één lamp, drie lampen of zelfs vijf lampen. Bovendien kunt u kiezen uit uitvoeringen met veel krullen en ornamenten of juist heel simpele maar toch klassiek ogende lampen.

Smeedijzeren lantaarnpalen zijn een duurzame keus

U denkt bij dit soort klassieke straatverlichting misschien aan ouderwetse peertjes en energievretende lampen. Gelukkig is dat tegenwoordig niet meer van toepassing! Dit soort smeedijzeren lantaarnpalen zijn gewoon geschikt voor een LED lamp die u ook kunt voorzien van een bewegingsmelder of sensor. Mocht er iets stuk gaan aan uw lantaarnpaal, dan kunt u ook makkelijk nieuwe onderdelen bestellen. U hoeft dan dus niet een volledig nieuwe lantaarnpaal te kopen. Wel zo prettig voor uw portemonnee en het milieu!

Kijk voor inspiratie eens bij een webshop!

Bij een webshop kunt u niet alleen een lantaarnpaal van smeedijzer bestellen, maar u kunt er ook veel inspiratie opdoen over wat voor lantaarnpalen bij uw woning, tuin of moestuin passen, en waar u deze het best kunt plaatsen. Zo creëert u een prachtige sfeer in uw tuin!

Back To Top