skip to Main Content
Terrasoverkapping

De voordelen van een terrasoverkapping

Genieten onder uw terrasoverkapping

De zomer breekt weer bijna aan en dat betekent heerlijk in de tuin zitten! Uiteraard mag een mooie terrasoverkapping niet ontbreken! U wilt immers uit de zon kunnen zitten, maar toch van de frisse buitenlucht en uw tuin kunnen genieten. Een goede terraszonwering is dan ideaal. Wij van Cernum zijn natuurlijk altijd op zoek naar manieren om onze tuin nog mooier en comfortabeler te maken. Daarom wilden we graag met u de mogelijkheden op het gebied van terrasoverkappingen van bijvoorbeeld Frisse Zonwering bespreken. Nu we ook nog zoveel mogelijk thuis moeten blijven in verband met de coronacrisis, is het heel fijn dat we toch nog kunnen genieten van buitenlucht in onze prachtige tuin.

Buiten met binnen verbinden

Wilt u het maximale uit uw tuin halen en zoveel mogelijk buiten kunnen zijn? Dan kunnen wij een terrasoverkapping zeker aanraden. Een groot voordeel van een terrasoverkapping is namelijk dat u binnen met buiten kunt verbinden. Zonder een terrasoverkapping gaat u niet zo snel buiten zitten wanneer het regent. Maar ook de felle zon vermijdt u liever. Een terrasoverkapping lost dit allemaal in een keer op. Het houdt namelijk de hete zon en regen tegen en zorgt voor een aangenaam klimaat. De drempel om van binnen naar buiten te gaan, wordt zo een stuk lager.

Uw terrasoverkapping uitbreiden

Een tweede voordeel is dat u een terrasoverkapping gemakkelijk kunt uitbreiden. Met de verschillende uitbreidingen kunt u uw terrasoverkapping zelfs omtoveren tot een ware tuinkamer! Laat bijvoorbeeld sfeervolle verlichting installeren, zodat u ook ‘s avond laat nog van uw tuin kunt genieten. Daarnaast kunt u glaswanden toevoegen, zodat u uit de wind kunt zitten. Tot slot behoort ook een verandazonwering of Ritzscreen tot de mogelijkheden.

Een overkapping op maat

Bent u van plan om een terraszonwering te kopen? Ga dan langs bij een echte specialist. Zij weten alles op het gebied van zonwering en weten precies hoe zij uw ideeën en wensen kunnen vertalen naar een prachtige terrasoverkapping die uiteraard perfect past. Om u te kunnen voorzien van goed advies, willen zij graag meer weten over uw woonsituatie. Vervolgens laten ze u de verschillende mogelijkheden zien met behulp van stalen en monsters. Tot slot zorgen zij voor een prachtige terrasoverkapping die perfect past en waar u nog jaren plezier van heeft!

Back To Top