skip to Main Content

De vele mogelijkheden van een tuinhuis

Mogelijkheden voor buiten en binnen

Wanneer u erover denkt om een tuinhuis aan te schaffen bent u vast al op de hoogte van de vele mogelijkheden van het uiterlijk van het tuinhuis. Klassiek, modern, oosters of een blokhut. Een tuinhuis is in vele stijlen te verkrijgen. Het is dan ook een mooie toevoeging aan zeer veel verschillende tuininrichtingen. Daarom heeft u immers de beslissing genomen om een tuinhuis te kopen! Maar wat gaat u er nu eigenlijk mee doen wanneer het huis eenmaal staat? In dit blog doet u inspiratie op voor de inrichting, want wij zetten de mogelijkheden van het interieur van een tuinhuis voor u op een rij!

Opbergplek en extra slaapkamer

Zeer veel mensen kiezen ervoor om hun tuinhuis te gebruiken als extra opbergplek. Dat is natuurlijk zeer gemakkelijk, maar het is ook zonde van uw tuinhuis. U komt er immers alleen wanneer u iets moet pakken wat u nodig heeft, en het tuinhuisje wordt dan ook al snel erg rommelig. Voorkom dit door het tuinhuis naast een opbergruimte ook te gebruiken als logeerplek. Door het plaatsen van kasten kunt u er een opgeruimd geheel van maken. Wanneer u gasten verwacht in uw tuinhuis is het immers veel aantrekkelijker om het mooi opgeruimd te houden. Daarnaast is een tuinhuis een zeer comfortabele plek om te overnachten. U kunt er zelfs een toilet en douche in laten maken!

Uw persoonlijke wellnesscentrum

Het feit dat er sanitair geplaatst kan worden in een tuinhuis, maakt dat het ook uitermate geschikt is om het te gebruiken voor wellness. Plaats er een sauna, massagetafel of heerlijk jacuzzi in, en u stapt uw eigen persoonlijke oase van rust in. Ook kunt u zich in een tuinhuis op een andere manier in het zweet werken: door er een fitnessruimte van te maken. U heeft dan nooit meer last van de drukte in een sportschool, maar kunt genieten van een privé work-out in uw eigen tuin.

Hard aan het werk

Bovendien heeft u de mogelijkheid om het tuinhuis om te toveren tot een professionele werkplek. Heeft u bijvoorbeeld een kapperszaak, nagelstudio of massagesalon aan huis, dan hoeft u uw klanten niet meer in uw woning te verwelkomen. Zij kunnen dan zo uw professioneel ogende tuinhuis instappen. Dat is net zo goed als een bedrijfspand, en bovendien een stuk goedkoper! Ook wanneer u in dienst bent bij een bedrijf, maar veel thuis werkt, komt een tuinhuis goed van pas. U kunt het namelijk volledig omtoveren tot een tuinkantoor.

Ga aan het combineren

Natuurlijk heeft u ook nog altijd de mogelijkheid door verschillende opties te combineren. Wat dacht u bijvoorbeeld van een professionele massagesalon die in uw vrije tijd dient als een luxe thuiswellness? Neem eens contact op met een leverancier van tuinhuizen en bespreek samen wat voor soort tuinhuis er bij u geplaatst kan worden. Voor u het weet ervaart u de vele mogelijkheden van een tuinhuis zelf!

Tips over tuinieren? Neem dan contact met ons op

Back To Top