skip to Main Content
tuin

Je tuin gezellig maken? Zo doe je dat!

Tips om je tuin sfeervol in te richten

De één vindt tuinieren verschrikkelijk, terwijl de ander er juist van kan genieten. Maar hoe je er ook over denkt, als je een tuin hebt dan is het fijn als deze er leuk uitziet. Gelukkig hoef je niet per se groene vingers te hebben om van je tuin toch een gezellige plek te maken. Met pebbles, een tuinhaard en sfeerverlichting kom je namelijk ook al een heel eind.

Het tuinpad

Je zou het misschien niet meteen zeggen, maar het materiaal waar je tuinpad van gemaakt is, is van grote invloed op de uitstraling van je tuin. Wij adviseren een tuinpad van pebbles. Dit zijn kleine ronde stenen die je tuin een speels effect geven. Bijkomend voordeel is dat pebbles heel prettig aanvoelen wanneer je er met blote voeten overheen loopt.

Een fijne zitplek

Wanneer het buiten mooi weer is, is het heerlijk om tijd in de tuin door te brengen. Dan is het alleen wel belangrijk dat je ook een fijne plek hebt om te kunnen zitten. Dit hoeven echt niet de duurste meubels te zijn, als ze maar comfortabel zitten. Je zult merken dat een mooie meubelset veel sfeervoller staat dan de standaard plastic tuinstoelen.

Tuinverlichting

Ook niet onbelangrijk is de tuinverlichting. Je wilt immers ook als het donker is nog gezellig in de tuin kunnen zitten. Tuinverlichting is niet alleen prettig tijdens de zomeravonden, maar ook wanneer je in de winter naar buiten kijkt is tuinverlichting een echte sfeerbrenger.

Tuinhaard of vuurkorf

Je hebt een aantal mogelijkheden wanneer je graag een vuurtje wilt stoken in je tuin. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een tuinhaard, vuurkorf of een vuurschaal. Door je kampvuur in de buurt van het terras te plaatsen, zit je ook ‘s avonds nog lekker warm.

Back To Top